Αρχική Οι Ποικιλίες μας / Λεπτομέρειες

Οι Ποικιλίες μας

Τα κάθε είδος της κάνναβης βγάζει διαφορετικούς φαινότυπους. Άλλοι μοιάζουν με τον πατέρα και άλλοι με την μητέρα του φυτού, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν μεικτά χαρακτηριστικά σε διαφορετικές αναλογίες. Αυτό σε συνδυασμό με την εμφάνιση διαφορετικών τερπενίων κάνουν διαφορετικούς τύπους να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτή είναι και η μαγεία της ποικιλομορφίας. Ο κάθε τύπος κάνναβης έχει  μοναδικά χαρακτηριστικά και ευεργετικά συστατικά προσφέροντας εξαιρετικές επιδράσεις.

Η ονομασία των ποικιλιών μας έγινε με γνώμονα τα χαρακτηριστικά αυτών των φυτών και τις ιδιότητες τους. Θέλαμε ονόματα που να προέρχονται από την ελληνική γλώσσα και να είναι εύηχα και οικεία στους ανθρώπους που μιλάνε την αγγλική γλώσσα.

σύγχρονη εποχή όπου γνωστές ποικιλίες κάνναβης κάνουν την εμφάνιση τους ανά τον κόσμο και αφήνουν ιστορία. Εμείς εκφράζουμε με ευθυμία μια ελληνική διάσταση σε όλο αυτό κρατώντας τα καλύτερα και από τους δυο κόσμους.

Ανάμεσα από τις πιο όμορφες ελληνικές καλλιέργειες διαλέξαμε τους καλύτερους ανθούς κάνναβης για να τους προσφέρουμε σε μια συσκευασία που διατηρεί τα αρώματα και τις γεύσεις τους άθικτα.

Αυτές οι ποικιλίες μεγάλωσαν στα παρθένα βουνά της Πελοποννήσου με πολύ αγάπη και μεράκι.

Άρωμα: Έντονο κλασικό άρωμα κάνναβης με νότες λεμονιού και πεύκου. Είναι δυνατό, φρουτένιο, με τόνους από εσπεριδοειδή.

Περιέχει: CBD < 30%, THC < 0,2%, CBG <0.17%, CBN < 0.03%, CBC <0.03%

Τερπένια: βήτα-καριοφυλήνη, βήτα-μυρσήνη, Λεμονίνη, Λιναλόλη και άλλα πολλά…

Μενού